När perfektion och B&B kombineras så stavas det ”Prinsgården”
”Smidig bokning, smidig betalning, bra pris, smidigt att checka in och ut, bra och snabb kontakt via mail med boendet. Men framför allt; perfekt läge, väldigt mysigt, mycket välstädat, bra kök, lugnt och stillsamt – det överträffade våra förväntningar i alla kategorier.”

Marcus, recension på booking.com

 

Jag bokade rum efter att jag läst tidigare recensioner, tyckte det lät bra så jag bestämde mig i sista minuten att inte åka med mina barn, utan åka själv. Jag åkte mot Mora, eftersom dom skulle bli sena så ringde jag till Prinsgården och fick svaret att det inte var några problem. Sedan ringer mina barn och berättar att deras bil havererat. Jag ringer Prinsgården igen och frågar om bärgare, verkstad, taxi och nu kommer det fantastiska. Barnen kommer fram till Mora vid tolvtiden på kvällen. Ägaren till Prinsgården kollar bilen och generatorn är trasig. Han lånar ut sin bil tur och retur till Idre, 300 km och vill inte ha betalt. Under tiden fixar han bilen, när jag ska betala får jag svaret du är i Dalarna nu, här hjälper vi varandra. Dom här underbara personerna har idag fått dagens ros av mig, den kommer i tryck i Mora Tidningen inom kort.
Jonny

 

Vilket mysigt ställe! Jag fixade tjejvasan och Lotta öppet spår. Lasse ”coachade” oss bra. Tack och hej!
Maria, Lotta , Lasse

 

Tack Prinsgården för det här trevliga och mysiga stället.
Familjen Olsson och Ungh Hudik

 

Thank you very much for your kidness. We enjoyed the stay at your lovely hostel and the beautiful landscape as well as the ride with your bikes.
Anja and Jasmine Switzerland

 

Tack för en trevlig vistelse här i Mora! Mycket trevligt ställe detta här, vi ska skicka hit alla vi känner! Ha det gott!
Josefina & Stefan Ulricehamn

 

Tack ännu en gång. Tredje gången jag är här, och jag kommer säkert tillbaka igen. Prinsgården har blivit min räddare i nöden. Nästa gång ska jag boka i god tid innan. Tack för vänligt bemötande.
Sylvia U-sala

 

Tack för att ni räddade mej i nöden när jag ofrivilligt hamnade i Mora när en anhörig blev sjuk under vår vistelse i Sälen. Mysigt & trivsamt rum. Kommer gärna tillbaka!!
Karin, Karlskrona

 

Underbart! Snyggt kök och jag fick inviga spisen, funkade utmärkt! Sängarna var kanon och det var rent och snyggt. Trevliga gäster och personal. Kommer gärna igen! Tack för kanon vistelse, och nära sjukhuset var plus!
Svensson/ Renberg

 

Vi trivdes som prinsar på Prinsgården! Mysig inredning och trevlig stämning. TACK!
Gudrun , Lisbeth Nacka

 

Allså sjukt pretto ställe. Vill bara typ vara här always OMG! Älskar den här naturen och alla sjukt pretto peaple jag träffat. God be with you!
Carl Axel Södermalm

 

Första gången jag bor på Prinsgården, men har bara hört bra saker från mor min (ovanstående gäst inlägg) och det var det verkligen. Finns inget negativt att säga Jätte trevlig personal, fint rum, fint läge! Kommer definitivt bo här nästa gång jag kommer till Mora.
Kram Viktoria från Uppsala

NWHKPFFWQ5